Få 3 tilbud på skatterådgivning

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på skatterådgivning.

Skatterådgivning – få 3 gratis tilbud på revisorhjælp

Find den bedste og billigste revisor her – helt gratis og uforpligtende.

Hvad er skatterådgivning?

Mange mennesker, private som erhvervsdrivende, har udfordringer ved at indberette korrekt skat. Det betyder, at de enten betaler for lidt eller for meget i skat i løbet af året. Når regnskabsåret slutter, opgøres den betalte skat, og der udbetales overskydende skat eller stilles krav om indbetaling af restskat.

Selvom det er rart at få penge tilbage i skat i foråret, betyder det også for mange, at de har et lavt rådighedsbeløb i løbet af året. Det kan undgås ved at få en revisor til at kigge på din skat. Omvendt kan det være katastrofalt for både private og selvstændige, hvis der er indbetalt for lidt i skat, og der i foråret skal betales restskat – der er her tale om et såkaldt skattesmæk.

Hverken overskydende skat eller restskat er uretfærdigt. Beløbet er det, du har betalt for meget eller for lidt i løbet af året. Det handler i bund og grund om at betale den korrekte skat hver måned. Det kan vi hos Revisor3tilbud.dk hjælpe dig med. Vi indhenter 3 tilbud på revisorhjælp – det er helt gratis og uforpligtende.

Skatterådgivning for private

Førhen skulle du selvangive, i dag skal du kigge din forskudsopgørelse igennem og eventuelt rette elektronisk. Din forskudsopgørelse er lavet på baggrund af informationer, SKAT blandt andet har indhentet fra din arbejdsplads, banken og offentlige instanser. Som udgangspunkt bruges informationerne fra din sidste årsopgørelse. SKAT indsætter altså automatisk det beløb, du tjente sidste år.

For rigtig mange mennesker ændres indkomst og udgifter løbende, og det er derfor en god idé altid at tjekke forskudsopgørelsen igennem, for at se om den stemmer overens med virkeligheden. Måske har du skiftet job, er gået ned i tid, har fået lønforhøjelse, nye tillæg eller noget helt andet. Det kan også være, at du har købt eller solgt ejendom.

Noget af det, der har betydning for din skat, er:

  • Ændring i indkomst
  • Køb eller salg af ejendom
  • Kontingent til fagforening og a-kasse
  • Fradrag for kørsel

En revisor vil nemt og hurtigt kunne kigge din forskudsopgørelse igennem og afstemme den, så du betaler den korrekte skat. Det vil typisk ikke tage mere end en time eller to. Udfyld tilbudsformularen og bed om hjælp til skatterådgivning, så får du 3 gratis tilbud på revisorhjælp nær dig.

Skatterådgivning selvstændige

Som selvstændig udregnes din skat og dit AM-bidrag samlet. Beløbet deles i 10 og betales d. 20. i måneden hver måned på nær juni og december. Skatten udregnes på baggrund af dit forventede overskud. Har du en personligt ejet virksomhed, skal du indberette i din private forskudsopgørelse. Er der tale om et selskab, skal du indberette som erhverv.

Det er en rigtig god idé at få en revisor indover, så du er sikker på at betale det korrekte beløb i skat. En revisor vil også kunne hjælpe dig med indberetning af moms og udarbejdelse af årsregnskab. Hos Revisor3tilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tilsendt 3 tilbud på skatte rådgivning. Du kan sammenligne og kvit og frit vælge det tilbud, der passer dig bedst.

Det er uforpligtende at gøre brug af Revisor3tilbud.dk. Du betaler ikke noget for at modtage tilbud, og du betaler heller intet for at takke ja eller nej til tilbuddene.