Få 3 tilbud på advokat

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på advokat opgaver og advokathjælp.

Advokat – få 3 gratis tilbud på advokat hjælp

Find den bedste og billigste advokat her – helt gratis og uforpligtende.

Advokat pris

Leder du efter en advokatfuldmægtig, der er dygtig, men samtidig til at betale, er du kommet til det rette sted. Hos Revisor3tilbud.dk kan du også indhente tilbud fra advokater, jurister, bogholdere og ejendomsadministration.

Vi har dygtige advokater tilknyttet over hele landet, så uanset hvor du er bosiddende, vil du med sikkerhed kunne få advokathjælp nær dig.

Hvordan finder jeg det bedste tilbud på advokat hjælp?

Timesatserne for advokater ligger blandt de højeste for alle professioner i Danmark. En normal timesats for en dygtig advokat ligger mellem 1.000 og 2.500 kr. Det kan derfor godt betale sig at indhente lidt forskellige tilbud, hvis du gerne vil spare penge.

Alle samarbejdspartnere hos Revisor3tilbud.dk er nøje udvalgt. Advokaterne vurderes efter endt opgave, hvilket sikrer, at vi fortsat kun samarbejder med de dygtigste i branchen. Vær opmærksom på, at advokater typisk har forskellige specialiseringer, og det er derfor ikke alle advokater, der kan løse alle opgaver.

Når du sender en forespørgsel på 3 gratis tilbud på advokathjælp, bør du derfor nøje beskrive, hvilken advokatopgave, du har behov for hjælp til. Så finder og kontakter vi de advokater, der har den bedste mulighed for at løse opgaven – til en rigtig god pris.

Beskriv din advokatopgave så detaljeret som muligt

Når vi indhenter tilbud til dig, kontakter vi kun de advokater, der har viden om og erfaring med netop det område, du har brug for advokathjælp til. Derfor er det vigtigt for bearbejdelsen af din forespørgsel, at du er så nøjagtig som mulig i din opgavebeskrivelse.

Skriv gerne:

  • Hvilken type advokat, du har behov for (hvis du ved det)
  • Hvilket område, du har behov for hjælp inden for
  • Din sag (hvad er der sket/hvad er problemstillingen)
  • Eventuelt andet, der kan have betydning

I nogle tilfælde vil vi vurdere, at vi har behov for yderligere information – eller vores samarbejdspartnere vil have behov for detaljer for at kunne afgive et præcist tilbud. I de tilfælde vil vi kontakte dig med henblik på at få besvaret spørgsmål eller uddybet problemstillinger, så vores advokater kan give dig det bedst mulige tilbud.

Hvad er forskellen på en advokat og en jurist?

Hos Revisor3tilbud.dk har vi både advokater og jurister tilknyttede. Forskellen er kort sagt, at en advokat her mere erfaring end en jurist. Både en advokat og en jurist har læst jura og taget en kandidatgrad heri på universitet. En advokat har udover det også været fuldmægtig på et advokatkontor i 3 år – en slags mesterlære. Her vil advokaten sandsynligvis have specialiseret sig, og om ikke andet har vedkommende mere erfaring og viden på området.

Inden du sender en forespørgsel, er det altså en god idé at vurdere, om du har behov for en advokat eller kan nøjes med en jurist. Med en advokat er du på den sikre side, men du vil oftest spare penge ved at vælge en jurist. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.