Få 3 tilbud på årsregnskab

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på årsregnskab.

Årsregnskab – få 3 gratis tilbud på årsregnskab

Find ud af, hvad et årsregnskab er, og få 3 tilbud på revisorhjælp – helt gratis og uforpligtende.

Hvad er et årsregnskab?

Har du en virksomhed, er der krav om udarbejdelse af årsregnskab hvert år. Er din virksomhed et selskab, skal du også indberette årsregnskabet i en såkaldt årsrapport. Årsrapporten er dokumentation for virksomhedens økonomiske situation og skal indeholde følgende tre elementer:

 • En resultatopgørelse
 • En balance
 • Øvrige oplysninger

Må jeg lave årsregnskabet selv?

Mindre virksomheder kan godt lave årsregnskabet selv, men mange vælger at gøre brug af en revisor for at sikre, at alt er, som det skal være. Det kan nemlig have fatale konsekvenser med forkerte indberetninger.

Du kan fravælge revision, hvis du virksomhed lever op til følgende krav:

 • Balancesummen er på under 4 mio. kr.
 • Nettoomsætningen er på under 8 mio. kr.
 • Der er under 12 fuldtidsansatte

Overstiger din virksomhed bare én af ovenstående punkter, er der krav om, at en revisor skal stå for udarbejdelsen af årsregnskabet.

Ønsker du tilbud på udarbejdelse af årsregnskab fra en revisor, kan du hos Revisor3tilbud.dk gratis og uforpligtende få 3 tilbud på revisorhjælp nær dig.

Årsregnskab enkeltmandsvirksomhed

Har du en enkeltmandsvirksomhed – også kaldet en personligt ejet virksomhed – skal du ikke indberette dit årsregnskab til skat. Alle virksomheder, inklusive enkeltmandsvirksomheder, har pligt til at føre regnskab over indtægter og udgifter, men som enkeltmandsvirksomhed, skal det kun fremvises på forespørgsel.

Som enkeltmandsvirksomhed skal du blot indberette skat og moms. Momsen indberettes og betales kvartårligt, og det er vigtigt at overholde fristerne. For at betale skat, indtaster du din forventede indtægt i din forskudsopgørelse, så udregnes din personlige skat. Skatten indbetales 10 gange årligt, hvilket er d. 20. i hver måned på nær juni og december. Husk at rette din forskudsopgørelse i løbet af året, så skatten er så præcis som mulig.

Årsregnskabet i din enkeltmandsvirksomhed skal som minimum indeholde:

 • Årets omsætning/salg
 • Virksomhedens udgifter
 • Virksomhedens overskud

Indberet årsregnskab

Indberetning af årsregnskab skal ske, når virksomhedens regnskabsår slutter. De fleste virksomheder får altså udarbejdet årsrapport ved årsskiftet, og det kan derfor være en god idé at lede efter en revisor i god tid, da de fleste revisorer har meget travlt fra januar og flere måneder frem.

Fristen for at indberette årsregnskabet er 5 måneder efter regnskabsårets afslutning. Fristen er dog 4 måneder for børsnoterede virksomheder og statslige aktieselskaber.

Til udarbejdelsen af årsregnskabet skal din revisor blandt andet bruge følgende:

 • Alle bilag fra hele regnskabsåret
 • Alle udskrifter fra banken
 • Årsopgørelse fra banken
 • Kasserapporter

Find en revisor til årsregnskabet

Leder du efter en revisor, der kan udarbejde og indberette dit årsregnskab, er der mange penge at spare ved at se dig lidt for. Der kan være op til mange hundrede kroners forskel på timepriser, og det er derfor en god idé at indhente tilbud flere steder. Det gør du nemt, gratis og hurtigt med Revisor3tilbud.dk.

Sørg for at beskrive din virksomhed præcist i opgavebeskrivelsen. Nævn gerne virksomhedstype og omsætning, så revisorerne kan vurdere kravet til årsregnskab for netop din virksomhed.

Så snart vi har modtaget din forespørgsel, går vi i gang med at indhente tilbud. Vi samarbejder med mange revisorer over hele landet, og kan med sikkerhed også tilbyde revision nær dig. Du får tilbuddene tilsendt så hurtigt som muligt, og så er det bare at vælge det, der passer dig bedst.