Få 3 tilbud på jurist

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på jurist.

Jurist – få 3 gratis tilbud på juridisk hjælp

Find den bedste og billigste jurist her – helt gratis og uforpligtende.

Jurist pris

Hos Revior3tilbud.dk tilbyder vi ikke kun at indhente tilbud fra revisorer. Du kan også indhente tilbud fra:

  • Advokater
  • Boligadvokater
  • Bogholdere
  • Ejendomsadministratorer
  • Jurister

Vi har mange dygtige jurister tilknyttet over hele landet og kan med sikkerhed også tilbyde juridisk hjælp nær dig. Udfyld vores tilbudsformular, og så modtager du 3 gratis og uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Tilbuddene er sammenlignelige – og så hører de prismæssigt til i den lave ende.

Jurist søges – hvordan finder jeg det bedste tilbud på en jurist?

De fleste af os skænker ikke en jurist en tanke i hverdagen – og heldigvis for det da. Vi har kun brug for juridisk hjælp, når det brænder på, men når vi har brug for hjælpen, skal den komme i sin bedste udformning. Derfor kan det være frustrerende at bruge tid og energi på at finde og sammenligne tilbud fra jurister og eventuelt advokater.

Hos Revisor3tilbud.dk behøver du kun bruge 5 minutter på at beskrive opgaven/problemet og indtaste kontaktoplysninger. Derefter kan du frit vælge det bedste af de 3 tilbud, vi sender til dig. Det er helt gratis, og du kan spare mange penge på den juridiske hjælp.

Forskel på jurist og advokat

Leder du selv efter juridisk hjælp, kan det være, at du har svært ved at skelne mellem jurister og advokater. Grundlæggende er det mængden af erfaring, der gør den store forskel. Derudover er ”jurist” ikke en beskyttet titel, som ”advokat” er. Det betyder, at alle og enhver i princippet kan kalde sig jurist, uddannelse eller ej.

Når du leder efter en jurist, skal du derfor gå efter de titler, der er beskyttede, nemlig ba.jur. og cand.jur., som henviser til en bachelor i jura og en kandidat i jura. Kan du ikke finde disse titler, har juristen sandsynligvis ikke en relevant uddannelse.

En advokat er en beskyttet titel, og den kræver, at du har både en bachelor i jura, en kandidat i jura og 3 års erfaring på et advokatkontor. Derfor bør du vælge en advokat til særligt komplicerede områder.

Hvad kan en jurist hjælpe med?

En jurist kan hjælpe med en lang række juridiske opgaver, der typisk primært er administrative. Det kan for eksempel være:

  • Udarbejdelse af testamente
  • Udarbejdelse af ægtepagt
  • Berigtigelse af bolighandler
  • Rådgivning ifm. skilsmisse
  • Opgørelse af dødsbo

Der vil også være jurister, der tilbyder mere komplekse juridiske ydelser, men vær opmærksom på, om juristen har erfaring med og kompetencer hertil.

Hvad koster en jurist?

Jurister kan som nævnt have vidt forskellige uddannelser, erfaringsgrundlag og kompetencer, og derfor spænder priserne også vidt. Er der tale om enkelte opgaver som udarbejdelse af testamente eller ægtepagt, vil du typisk få en samlet pris, hvorimod rådgivning typisk udbydes på timesatser. Priserne kan svinge mange hundrede kroner, så der er bestemt penge at spare ved at spørge om priser flere steder.