Få 3 tilbud på boligadvokat

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på boligadvokat.

Boligadvokat pris – få 3 gratis tilbud på advokathjælp

Skal du købe eller sælge ejendom, vil det være en rigtig god idé at få fat i en boligadvokat, så du sikrer din privatøkonomi fremadrettet. Der er nemlig rigtig mange faldgruber ved ejendomshandel. Hos Revisor3tilbud.dk kan du også indhente tilbud på advokathjælp, herunder boligadvokater.

Vi samarbejder med boligadvokater over hele landet, men de fleste forespørgsler får vi fra storbyerne:

 • Boligadvokat Århus
 • Boligadvokat København / Boligadvokater København
 • Boligadvokat Odense

Uanset, hvor du geografisk befinder dig, kan vi dog indhente tilbud på en billig boligadvokat nær dig.

Hvordan finder jeg den bedste boligadvokat pris?

Du ved sikkert, at du skal have advokathjælp til udarbejdelse og tinglysning af skøde, men det kan være en rigtig god idé at have en boligadvokat med i hele processen. Det er dyrt at handle bolig, og det kan være fristende at spare penge på advokatsalæret, men sandheden er, at det kan blive langt dyrere uden en advokat.

Benyt i stedet Revisor3tilbud.dk og find en billig boligadvokat. Du udfylder tilbudsformularen med opgavebeskrivelse og kontaktinformationer. Så snart vi har modtaget din forespørgsel, går vi i gang med at indhente tilbud fra vores samarbejdspartnere nær dig.

Inden for 48 timer, men typisk endnu hurtigere, vil du få tilsendt 3 tilbud på advokathjælp. Du kan kvit og frit sammenligne tilbuddene og vælge den bolig advokat, du finder bedst og billigst. Det er uforpligtende at benytte vores service, så du behøver ikke at takke ja til nogen af tilbuddene – men du finder sandsynligvis ikke en billigere boligadvokat et andet sted.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Der er intet krav, om at du skal gøre brug af en boligadvokat, hvis du skal købe eller sælge ejendom. En boligadvokat fungerer som din rådgiver i processen. En ejendomsmægler har fokus på selve handlen, men en boligadvokat har fokus på alt det efter handlen. Derudover er ejendomsmægleren sælgers mand, da sælger betaler, så som køber er det en god idé med en ekstern rådgiver.

Slutteligt har en ejendomsmægler sjældent forstand på alt det juridiske og skattemæssige. En boligadvokat vil kunne svare på alle dine spørgsmål undervejs. Det er desuden den bedste måde at sikre din privatøkonomi på efter handlen.

Om, du får en boligadvokat tilknyttet ved den indledende handel eller først senere i processen, er en smagssag. En boligadvokat kan hjælpe med at forhandle pris og vilkår, men har du styr på det, kan du i stedet få hjælp til:

 • at tjekke tilstandsrapporten igennem
 • at tjekke elinstallationsrapporten igennem
 • at tjekke energimærkningen igennem
 • at tjekke for servitutter
 • rådgivning i forhold til ejerskifteforsikring
 • berigtigelse af købsaftalen
 • udarbejdelse og tinglysning af skøde
 • udarbejdelse af refusionsopgørelse

Ovenstående er ting, boligadvokaten kan være behjælpelig med. Du kan dog vælge kun at få hjælp til de ting, du føler, du har behov for.

Sørg altid for at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Det betyder, at aftalen kun er gældende, hvis den godkendes af din advokat.